Traningar o sant
2013-01-31 I 07:56:48 I Allmänt

Blir lika chokad varje vecka over hur snabbt tiden gar har nere. Det gar alldeles for snabbt!
 
Imorgon ar det 6 manader sedan jag lamnade svensk mark, kanns som att det var forra veckan. Har haft absolut basta 6 manaderna i mitt liv och jag tror inte det finns manga som ar lyckligare an mig for tillfallet.
 
Sa mycket har hant sedan sist, bland annat hade jag en privat dressyrtraning for Bettina Hoy och Megan filmade allt till mig. Hur mycket battre kan det bli, 2 av varldens basta falttavlansryttare pa samma privat traning! Sa bra traning, och vilken underbar person. Om ni nagonsin far chansen att trana for henne sa ta den, jag betalade 200 dollar for en traning, mycket pengar men det var en av de basta traningarna jag nagonsin haft. Sa vart det!! Langtar tills nasta gang hon kommer over till Australien.
 
Possum gar riktigt bra for tillfallet. Hopp tranade idag och hon var riktigt riktigt duktig idag. Borjar fa ett grymt bra relationship med henne nu. Hade terrangtraning for nagra dagar sedan och aven det var absolut stralanade.
 
I lordags pa australia day gifte sig megan o james har hemma. De var nog de basta brollop nagonsin. Hade sa mycket kul och ja det finns bilder att se pa hemsidan ifall nagon vill se de. Jag o ems blev aven namnda i deras tal haha. 300 personer var dar sa sjukt mycket folk. Pa fredagen var vi ute o at och hade nagra drinkar med james o hans vanner och pa sondagen var det varldens godaste recovery breakfast haha.
 
Nu har dem akt pa sin brollopsresa och jag har Dot o possum anmalda till forsta falttavlan i slutet pa februari sa nu ar det dags att finslipa dessa veckor.

tillbaka i arbete
2013-01-15 I 09:13:23 I Allmänt

Oj vad tiden gar. Ar tillbaka och jobbar nu och det kanns valdigt bra. Skont med semester men man saknar anda dem sma djuren!!
Min lilla possum har varit en stjarna, absolut varldsklass, sedan jag kom tillbaka efter semestern sa det ar valdigt roligt att arbeta med henne. Har hopptraning imorgon for Megan och sedan till helgen kommer den valkanda Bettina Hoy och jag har en traning dar for henne. 200 dollar men sa vart det!
 
De andra av mina sma djur gar valdigt bra ocksa. Idag red vi Mouse for forsta gangen. Longerade henne forst och eftersom hon var helt knapp forra veckan (3 aring har precis blivit 4) sa trodde vi inte att vi skulle sitta upp pa henne idag men hon var en parla att longera sa jag ringde Megan o sa att hon var valdigt calm sa varfor inte sitta upp.
Sa Megan kom for att halla henne pa longerlinan o nar jag satt upp och hon var sa duktig!! I slutet pa passet - skritt, trav och galopp pa helt egen hand utan nagon longerlina. Vi var valdigt stolta over henne haha!
 
Breezer fick sig ett rejalt dressyrpass, det behovde han. Sa mycket jobb de ar att rida den hasten men han var sa fin i slutet.
 
Den valkanda OS pallen Floyd fick gora ett rejalt galoppjobb on the hills idag. Valdigt uppskattat och nagra (manga) bocksprang kom fram. Hahha, han ar sa cool den hasten.
 
Aven de andra hastarna var parlor idag att rida. Imorgon blir det galoppjobb pa terrangbanan med Freckles, kan knappt vanta. Alskar den lilla hasten assa. Onskar allt att jag kunde kopa en hast till har nere. Men han ar inte tillsalu :( Han ar verkligen min lilla Chino i ett snapp vildare format haha!!
 
Lagger upp bilder imorgon kanske!
 
Over and out
 
Izzy