Sista dagen som 18
2013-02-15 I 12:32:17 I Allmänt

Tanka sig att jag fyller ar imorgon. Blir ju gammal som gatan.
 
Veckan har flytit pa riktigt bra. De senaste dagarna har det bara varit jag och var nya headgroom beth som har arbetat men vi har hunnit med alla hastarna anda. Nasta vecka kommer det aven en till groom. Och mitt jobb ar att fortsatta fokusera pa ridningen haha.
 
Imorgon slutar Jess som varit har i 3 manader under sitt lov fran UNI och aven Emily som varit har sedan september. Tydligen bara jag som verkar vara en langvarig person haha. Men jag stannar garna lange, jag alskar detta stallet. Sa Jess mamma kommer imorgon kvall och sedan kor dem till Brisbane pa sondagmorgon, men forst sa har dem bjudit ut mig pa middag och drinkar imorgon kvall pa min fodelsedag :) Och sedan pa sondag har beth bjudit ut mig pa middag och bio som fodelsedagspresent sa det ar valdigt trevligt!
 
Possum gar som en klocka nu, hade basta hopp passet pa henne nu ikvall. Underbara underbara hast.
Beth stod och pratade med margaret nar jag kom ut ur stallet och borjade rida och efter typ 15 min kom beth bort och fragade om jag ville ha hjalp med poles men de var ok och da sa hon att alla ar fruktansvart nojda med mig och jag gor ett otroligt bra arbete med hastarna, speciellt Dot och Possum. Och hon sa att Margaret har stora planer for mig och possum haha, att vi ar uppe pa enstjarnigt innan nasta manad ar slut och darefter kommer vi att kvala till Adelaide int. 2 star i host. 
Glad jag blir av att hora det fran personer som verkligen vet vad som kravs for att vara pa toppen och liknande. Det gjorde mig dag absolut, och det ar nog den basta present jag kan fa, att folk tror sa mycket pa mig. TACK.
 
Och iaf, nagon fragade ifall jag kunde beratta hur en typisk dag ser ut har och sjalvklart. Inga dagar ar saklart den andra lik men pa ett ungefar:
 
Vi borjar klockan 07:00, om det ar over 30 grader pa dagen och sol sa gar jag antingen upp klockan 05 00 och rider Possum och treat her efterat eller sa gor jag henne efter jobbet for jag rider helst inte mitt pa dagen nar det ar sol.
Nar vi borjar sa beroende pa hur manga som jobbar sa om vi ar lite folk mockar jag 3 boxar pa 30 min och borjar darefter rida eller om vi ar manga sa borjar jag rida direkt.
De senaste veckorna har det borjat med konditionstraning och hillwork pa floyd och darefter samma med memphis. Flat eller hill work med candy och freckles. Darefter Flat work eller pole med Mouse, hon ar en 3 aring som jag haller pa att rida in och utbilda. Sedan Dot, hon har mandagar of och sen flat, jump, xc, flat, poles, jump/xc, och sen sa possum da nar jag kanner for det. Darefter ar det lunch och sen sa brukar jag longera en eller tva utav hingstarna. Sen sa har nagon tagit in alla hastarna igen och borjat fodra och da gor jag treatments pa dem och sen ar dagen slut.
 
Om jag rider Possum pa kvallen sa brukar jag ga ut igen vid 18:30 for da ar det bara runt 26 grader sa svalt och skont och brukar ge henne en body equissage pa 20 min och light cap pa huvudet 20 min innan jag rider och efter jag ridit far hon body equissage 20 min, leg equissage 15 min pa benen och light pen eller pad dar jag kanner att hon behover det. Dem dar light och equissage sakerna gor OTROLIGA saker, wow. Kan forandra en hel hast. Ar pretty amazed over det!
 
Nehej nu maste jag sova!! Varm dag imorgon tankte ut och fixa mina boxar lite tidigare sa jag kan borja rida tidigt eftersom de bara ar jag o beth imorgon o massa att gora.
 
Over and out! love
 
Izzy

Måndag
2013-02-04 I 04:53:01 I Allmänt

Jag är ledsen att ja<g är dålig på att uppdatera här men det händer så mycket hela tiden så det har inte riktigt funnits tid till det.  Idag har jag och jess vår lediga dag så vi åt frukost på the haus inne i Hahndorf och därefter körde vi till adelaide C och chillade lite. Åt lunch på Austral och nu försökr vi komma på något intressant att göra!