Adelaide 3DE
2012-11-23 I 12:20:40 I Allmänt

Okeeeej dessa dagarna är fantastiska. Australia Adeliade International 3 day Event 4**** pågår denna helgen och jag och emily är där med megan & ames och james föräldrar hela helgen. Vi har dock inga hästar som tävlar i år. Megan red >Floyd i testride idag sen fick ha ¨ka hem och Festy kom ner. För er som är inne på tidningen ridsport oftahar säkert sätt att Kirby Park Irish Jester retires och har sin avtackning denna helgen på tävlingarna. Thats our man. Så himla ledsamt är det, världens bästa festy. Han är one of a kind. 
 
Så vi tillbringar ändå dagarna här nere. Megan o james bor i lastbilen på tävlingarna. James gav mig och ems 3 day gold pass till VIP loungen så där får vi tillbringa hela helgen med gratis mat, gratis dricka och trevligt sällskap av massvis med OS ryttare. Ja, lägg till 38 grader på det. Jag klagar nte. This is life

:)
2012-11-15 I 11:14:03 I Allmänt


hey
2012-11-15 I 11:03:15 I Allmänt


aus
2012-11-15 I 10:57:40 I Allmänt

 

<3
2012-11-15 I 10:52:46 I Allmänt

 
 
Jaha nähä om man skulle ta tag i sitt liv och skriva ett inlögg.
 
Jag bor helt klart i paradiset med världens underbaraste människor. Jag är lyckligt lottad som kan säga att jag vaknar upp, går genom dagen och går o lägger mig = alltid med ett eleende på läpparna.
 
Nathalie har slutat och jag bor numera med Emily, från england. Kan man säga att några vänner klickar mer ihop än vi? Har haft sjukt roliga veckor än så länge me dems ochmer blir de. Har världens bästa chef som är mer som en vän än en chef och hennes blivande man är lika rolig han. 
 
Går mott sommar nu och våren är snart slut. Vädret är varmare o varmare för varje dag som går och vissa dagar så varmt så vi tror att vi ska dö. Kvällarna fylls med BBQ med chefen och james och så klart pool häng.
 
Har ridit min första fälttävlan här borta. Var ganska besviken på min insats i dressyren, kändes tufft efteråt men såär det väl ibland. Bara att samla krafter till nästa dag. Nästa dag började med terräng på morgonen och hade en otrolig runda, felfri och bra känsla. Hade otroligt kul där ute så det ändrade allt mitt humör lite.
 
På söndag kommer Friday och det ska bli kul att börja rida och tävla honom. mycket fin polle och vi har även 5 av hans avkommor här hemma, allt mellan 1 - 3 åringar. 
 
Har halsfluss fr tillfället tror jag? Men vad gör det, man kan jobba ändå ;) det är alltid värst när man sitter ner o tar det lungt. 
 
December snart då, blir 2 veckors ledighet som kommer spenderas i sydney med emily, vi måste bara ta tag i det och boka klart det nu. Sen blir det nyårsfirande med megan,james och deras killkompisar från melbourne som de försöker stta ihop oss med. Spännande hahah.
 
Nä jag lever livet bara. Har det otroligt bra.