Tack
2012-08-29 I 15:13:00 I Allmänt


Vill även ge ett stort otroligt tack till mina föräldrar som gjort detta möjligt för mig och som genom alla dessa åren har hjälpt mig på alla möjliga sätt vilket har gjort att jag står här idag. Utan dem hade det nog aldrig varit möjligt! Tack för all tid ni har lagt ner trots attjag rent ut sagt är en pain in the ass en stor del av tiden, men ni anar inte hur glad jag är för det. Och jag hoppas att jag en dag kommer kunna ge någonting i närheten av detta tillbaka. För detta är inte bara min dröm utan det är mitt liv också. Även tack till mina syskon och min otroligt hjälpsamma lilla syster som alltid ställt upp och hjälpt mig med hästarna ifall jag är iväg eller någonting. Som hjälpt mig på tävlingar, även fast du skrek rakt ut bland folk på tävlingsplatsen innan en terrängritt att du hoppades att jag skulle gå omkull och dö ;) Älskar er alla min underbara familj och tack för ALL support genom åren!
 
 

4 veckor!
2012-08-29 I 14:57:22 I Allmänt

Idag är det 4 veckor sedan jag satte mig på flyget mot Australien och min resa påbörjades. Kan säga nu att jag är så otoligt glad att jag tog chansen när jag fick den!  När alla sa åk till England & inte Australien så valde jag att följa min egen vilja och det är därför jag nu står häst på andra sidan jorden, lyckligre och gladare än någonsin! Inte ens när jag satt på flygen kände jag mig nervös inför det här, utan bara förväntansfull och så glad! 
Kan verkligen inte förstå att det redan gått en månad. Känns både som att jag alltid bott här och gjort det här, men också som att det var igår jag åkte hemifrån. Tiden går så snabbt här. Hallå, sakta ner lite jag vill ju leva föralltid på det här viset och känna den här glädjen. Språket går flytande och det känns mer flytande att prata engelska än svenska. Typ när man är på Skype känns det så kontsigt att helt plötsligt  börja prata på svenska. Det låter inte rätt i hjärnan. Ord som alltid varit självklara dosent make sense mer utan låter bättre på engelska. Ganska konstigt känsla kan jag lova.

Framförallt har det här gjort mig ännu säkrare på att detta är vad jag verkligen vill göra. En dag ska jag vara där uppe i de 4 stjärniga klasserna och en dag ska jag vara på OS teamet. Jag kan, vill och jag ska göra detta. Det är absolut allt jag vill och jag är beredd att lägga ner all min tid på det, jag vill inget hellre än att lyckas. Allt jag vill men även allt jag kan. Tacksam jag är för att ha chansen för att kunna göra det här. Och tack alla som stöttar mig i alla väder.

Och så finns det ju den där lilla stjärnan, som bevisar för mig varje dag hur mycket han har att komma med. En entusiasm och en energi som jag älskar att arbeta med. Som förgyller dagen lite extra, som efter 4 veckor blir så glad när jag kommer ut på morgonen och pratar glatt på. Som har en personlighet av guld och som alltid försöker i alla lägen. Som redan har kommit mig så när ainpå hjärtat och som känns som en, om möjligt, bättre verision av min fina Cappuccino. Trodde aldrig att jag skulle säga just det, men han har någonting helt enkelt som det inte riktigt går att sätta fingret på, något jag tror är möjligt att ta långt på vägen. Min lilla Freckles, finast 4 åringen någonsin!


the pro
2012-08-27 I 15:20:42 I Allmänt

 
Jester, OS silver häst! The pro. Deras egen uppfödning. Varit rankad världens bästa fälttävlanshäst några år i rad av <FEI. Underbara häst!

Other girl
2012-08-27 I 15:15:56 I Allmänt

 
Dem översta bilderna är Candy, en SÅÅ fin 4 åring jag rider, hjärta hjärta. Ska tävl henne. Och på nedersta ilden är de min nya ride & candy, dem är syskon :')
 

Say hello
2012-08-27 I 15:08:00 I Allmänt

Say hello to my new ride! :) Finaste & galnaste flickan, puss på dig vad bra du ska bli! Crazy 4 year old men så jäkla charmig. Kollade mig rakt i hjärtat så nu har lilla freckly konkurrens men han är ändå one of a kind!

Fråga
2012-08-27 I 14:41:28 I Allmänt

Fick en fråga av en tjej, så tänkte besvara den ;)

Emelie: Ska du bara vara där i ett år eller är det du som valt att bara vara iväg i ett år? Jag menar har du möjlighet att stanna längre om du vill och har du haft planer på att stanna längre i så fall? Du verkr ju ha fått väldigt bra möjligheter för att tävla & träna och få betalt för det :)
Ja som det ser ut nu kommer jag bara vara här i ett år och det har jag valt själv. Jag får gärna vara kvar längre ifalljag vill och så kanske det blir. Det är svårt att säga i dagsläget ;) Men jag har planer på att fortsätta min karriär som Englandsbaserad från och med nästa juli. Jag tror att jag kommer få ut otroligt mycket av detta året och det kommer att vara helt ovärderligt för mig och ha en enorm betydelse för mina kommande år som ryttare och ta mig ett stort steg på vägen. Men jag har hela mitt team i Europa och varje dag byggs det på mer eller mindre och jag har fått många förfrågningar och eventuella hästägare osv genom alla kontakter jag har hemifrån. Hela teamet runt omkring har en stor betydelse för framgång. I england är tävlingsäsongen längre och likaså är allt mycket  billigare, även om jag inte behöver betala något nu, så vill jag ju en dag ha mitt eget. Men vem vet, jag kanke stannar kvar här nere. Jag har bara varit här i 4 veckor än så länge och trivs bättre än vad jag någonsin kunde drömma om så time will show. Men allt det här jag gör är för mig, jag gör det inte för någon annan utan det är för att fullfölja mina drömmar och mina drömmar blir bara större för varje dag som går för jag vet att det är möjligt!
Så om ett år vet vi!

ute
2012-08-26 I 14:56:02 I Allmänt

Denna dagen har varit såå bra! Vilka underbara människor jag jobbar med och vilken underbar chef vi har! Under förmiddagen var vi ute och galopptränade i backarna för att dem ska bli fit. Jag red min lilla prinsessa, Cooch, som är oerhört glad för att vara ute och gaoppera. Hon spenderar gärna litemer tid i luften än på marken ;) 

Efter det så blev det jobbepass på banan för Friday. Han börjar komma tillbaka i kondis så det är bra. Ska bli spännande med honom på terrängbanan :) Han har några riktigt fina avkommor. Därefter så tog vi en snabb lunch och så tog jag Kandy till backarna föratt träna. Hon har inte blivit riden på några veckor, bara 5 år, men klockren var hon! Sjukt fin liten häst, ska visa bilder imorgon! Natha fick ta freckles för eftersom ingen visste hur kandy skulle reagera så fick jag vara testpilot eftersom de säger att jag har klister i rumpan och en sjuk balans haha.. Hur kommer det sig att jag alltid får de galna? ;)
När det var klart så kollade vi på när Emma jobbade med Surprise vid vattenhindret nere på terrängbanan. Emma är väldigt dukig med natural horse manship och surprise ville inte gå i närheten av vattnet innan men efter emma jobbat med henne 3 timmar från marken idag så hoppade hon upp och ner utan problem och hon hoppade studs ner i vatten o allt. Duktigt!
Och så tillslut så bjöd Margret ut oss på dinner i hahndorf efter jobbet. Fint ställe som bara den och champagne skulle vi ha så hon beställde in flaskor hahaha, tydligen skulle vi fira att hon hade fått 3 så bra anställda flickor och att det är lite mer än 3 veckor sen vi kom! Margret är så underbar :) Världens gulligaste! OCH U SKAJAG SOVA. godnatt

skyype
2012-08-25 I 13:14:49 I Allmänt

Har skypat med min kära mamma idag :)Saknar henne allt. Bästa var att hon trodde att hon skulle betala för att ringa på skype haha<!!

Lördag it is<
2012-08-25 I 13:11:49 I Allmänt

Livet flyter vidare här nere, having the best time of my life !!
 
Dagen har varit effektiv. Fick nytt schema av Megan idag. Känns bra :) Började morgonen direkt med att gå ut och cantra och göra lite back träning med Cooch & Festy, mycket omtyckt av båda två ;) Därefter så fick Friday jobba! Longering idag och det är väl inte hans favort men blev 30 minuters hårt arbete för lill killen ;)
 
Efter lunch red jag ett dressyrpass på Freckles och han var duktig =) Mycket energi idag ;) Ville gärna busa lite ;) Sist hämtade jag in Dot så nu ska hon sättas igång, jippie :D bara jag som tycker om henne dock haha, hon är lite crazy. Önskar att hon var lite större bara men ska bli så himla kul nu när hon ska igång :D

Fredag
2012-08-24 I 06:35:56 I Allmänt

Inledde dagen i ösregn igen, hallåååå australien :( Jaja, skulle först bort till terrängbanan med Cooch och festy och träna i backarna men de är för blött.. Så min förmiddag gick åt att jobba med Cooch & Festy på banan istället. Duktiga pollar båda två :) Sen flyttade vi unghästar och ska ta in Candi senare i eftermiddag. Är inne & lunchar nu och ska snart ut och rida Freckles. Hoppas jag slipper regn.. Aussiiee Quadbike - fyrhjuling Float - Hästtransport Floating - Lasta

Underbart väder...
2012-08-23 I 07:32:43 I Allmänt

Allt blev inställt idag. Det öser ner, haglar och öser ner ännu mer. Har ALDRIG någonsin sett så här mycket regn komma på en och samma gång. Sjukt är det verkligen. Så vi fodrade hästarna medans nathalie mockade inne, bytade kläder, städade inne i stallet och sen har vi varit lediga sen klockan 11 för det finns ingenting vi kan göra i detta regnet. Nu ska vi snart ut och fodra igen innan vi ska iväg och handla. Drar oss lite för att gå ut dock,hemskt väder..

Australia
2012-08-22 I 14:47:58 I Allmänt

I reccon - I guess Paddock - Gräshage Yard - Grushage Change diagonale - byt sittben Change rein - snett igenom / byt varv Track up - övertramp Boots - skor, benskydd, boots, transportskydd,. Halter - Grimma

Onsdaag
2012-08-22 I 14:41:24 I Allmänt

Dagarna går verkligen fort. Herregud. Tiden bara försvinner haha!
Började dagen med att hämta in Wallace, mitt hjärta efter Freckles. Han är hingst, 6 år och otroligt vacker. Biff, fux med 2 vita strumpor och bläs. Så jäkla snygg och han vet om det. Han är lite speciell, väldigt snäll men en "rearer". Vilket menas med att han står väldigt mycket på sina bakben. Han har aldrig med avsikt att röra en utan han backar alltid tillbaka när han gör det men han går upp så jäkla högt.. När Neresse tog in honom första gången sen Megan åkte, typ i söndags tror jag det var, ställde ha sig upp och drog grimskaftet ur händerna på henne för han är proffs på att lägga över vänster benet.. Lös hingst, NOT GOOD haha! Slutade lyckligt dock. Men han var väldigt snäll när jag hämtade in honom idag iaf, pratade lite när vi gick förbi Zink & Stout bara men annars duktig polle :D Höll honom sedan när Lucas skodde honom, han försökte jävlas rätt bra med sina bakben men tog inte allt för lång tid innan han var klart :)
Megan & Wallace.                                                                  När jag lämnat Wallis i hagen igen hade Nathalie sadlat upp Cooch & Festy så vi red bort & backtränade dem någon timme :) Därefter red jag ett dressyrpass på Freckles. Jobbade väldigt länge med övergångarna från skritt - trav. Han vill gärna springa iväg lite precis i vergången och sänker ryggen men i slutet var han klockren! Kul! Man glömmer så lätt att han bara är 4, snart 5.
Därefter tog vi lunch och efter lunchen tog jag in Friday och jobbade honom. Det är mycket kondition nu eftersom det är vinter/vår och på väg mot tävlingsäsongen.Dem har ju haft lite vila sen Megan åkte till London.

freckly
2012-08-21 I 14:11:13 I Allmänt

Okey, det är något weird going on med min blogg. Den vill inte göra några mellanrum så man skriver i stycken utan det går typ bara att skriva allt i en text. Oftast. Ibland går det att göra mellanrum men man ser det inte förrens man publicerat inlägget. Vet inte vad det är men konstigt är det.. Igår red jag ett dressyrpass på min Freckly. Han bara visar varje dag vilken stjärna han är. 4 år, han är född i slutet på oktober så blir ju 5 nu. Men han är en stjärna, det kan jag verkligen säga. Min baby. Han vill så himla väl och älskar att arbeta och göra rätt, men samtidigt så tar han alla chanser han får till att busa lite. Aw vem påminner inte det om`? måste vara min nya chino. Jobbade mycket med galoppfattningarna. Han vill gärna fatta vänster galopp i höger varv men det börjar ta sig. I vänster varvet galopperar han gärna i rätt galopp ända från början ;) Han har ofta mycket energi att göra av med i början så det gäller bara att ta det lungt och knacka till han lite med ytter när han får syn på intressanta saker utanför ridbanan så blir han påmind om att han ska arbeta. Så klok häst. Han rör sig riktigt riktigt trevligt och börjar muskla sig nu! Mitt hjärta

Kört
2012-08-21 I 14:02:29 I Allmänt

Har varit lediga idag, jag & Nathalie. Så dagen har bestått av chill, chill, chill, käka, chill, shopping, chill typ haha! Vi tänkte ju ta en sovmorgon. Jaha, tror ni inte båda var klarvakna vid 7 as usual? weird. aja vi chillade vid datorerna i sängen ett tag innan vi klockan 9 gick upp för att käka frukost och sen fortsatte vi chilla vid datorerna ytterliggare några timmar fast i sofforna framför tvn istället ;)
Efter lunch var vi faktiskt duktiga och tog bilen till Mount Barker & Horseland för Nathalie behövde köpa nya ridbyxor. Och gissa vem som körde dit om inte jag? OMG vad läskigt det var. Herre, trodde typ jag skulle döda någon. Så fort jag fick mötande bilar kändes de som att vi skulle krocka eftersom jag kör på "fel" sida av vägen enligt svenska regler haah.. Men vi kom fram hela iaf haha.
Efter horseland åkte vi in till center där vi shoppade lite allt möjligt och sen avslutade vi med food shopping yey haha.. Väl hemma igen fortsatte vårt chill kill med datorerna och tvn och nu har vi slutligen kommit tillbaka till sängen. Imorgon är det jobbdags igen :D kul!

Söker
2012-08-21 I 03:13:55 I Allmänt

Söker både sponsor och hästar att tävla utöver egen  när jag kommer hem i Juni nästa år. Bara att höra av er ifall det finns ngt intresse. Isabelleweber@live.se eller +61449199348

my home
2012-08-20 I 12:50:25 I Allmänt


Chanser
2012-08-20 I 05:42:02 I Allmänt

Fick lön idag igen, känns helt sjukt att jag får betalt för detta arbetet jag gör. Tänk att jag kommit så långt på vägen att jag får betalt för träningar och för kommande tävlingar istället för att betala det själv. Otrolig känsla. Jag är så oerhört glad att jag fick chansen att jobba för Megan och detta året kommer göra så himla mycket för mig. Det är nu det börjar på riktigt och jag hade inte kunnat haft det bättre. Tänk att jag får rida på Jester till exempel, som varit rankad världens bästa fälttävlanshäst av FEI 3 år i rad.. När jag kommer hem kommer jag definitivt ha lärt mig så otroligt mycket att det inte är sant. Så glad för detta är jag.

Lunch
2012-08-19 I 06:12:05 I Allmänt

Är inne på lunch nu! Dagen har flytit på bra. Cooch var riktigt fin och duktig imorse, nu behöver hon bara komma upp i lite bättre kondition. Fina lilla chooch, hon är verkligen stallets lilla prinsessa haha:) Ska bli kul at komma ut i terrängen med henne sen. Nu ska jag alldeles strax ut och rida ett dressyrpass med Freckles! Yey, dagens höjdpunkt :) Tror vi slutar tidigt idag, inte allt för mycket att göra!
Over and out!

Lördag
2012-08-18 I 05:29:28 I Allmänt

Är han inte världens sötaste typ? Lilla freckles som bebis!     

Fredag!
2012-08-17 I 14:46:19 I Allmänt

Idag har det varit showers heeela dagen. Sjukt. typ 10 min är det strålande sol och 20 grader varmt (JA, det är vinter nu) och helt plötsligt är det 10 minuter med totalt ösregn, asså då menar jag verkligen ösregn! Har aldrig sett så mycket regn komma så plötsligt och under så kort tid!
Därav fick hästarna vilo dag idag och bara treatment. Med treatment menas Equissage och Lights. Och sen så hann jag faktiskt med att longera Cooch innan regnet kom igen! Precis när jag var tillbaka inne i stallet öste regnet ner. Var likadant väder igår, tror jag bytte kläder 4 gånger? Men nu har vi i alla fall fått varsin Aussie jacka hahaha, sjukt praktiska i regnet asså!
Efter lunch trotsade jag regnet ändå för att rida ett dressyrpass på Freckles. Mums vad fin han var idag! Nu jäklar börjar bebisen arbeta, åh vad jag tycker om honom!
Hade även inne Wallace och dushade honom och det var väluppskattat! Wallace är en av hingstarna här, han är 6 år och helt otroligt vacker så det finns inte!! Fux med bläs och väldigt maffig. Hjärta hjärta typ hahah! Men han vet om det och han vill gärna att allt ska vara på hans vis, men gud vad jag tycker om Wallie!

Life
2012-08-17 I 14:38:57 I Allmänt

Life goes on här borta i australia! Mycket bra! Kommer billder inom de närmaste dagarna!

Fick idag veta att här i Australien fyller inte alla hästar år den 1 Januari som i Europa utan här är det den 1 Augusti som dem blir ett år äldre. Weird! Fick även veta att när det blir sommar börjar vi jobba 04:30 på morgonen haha och fram till klockan 10:00 sen är vi lediga fram till 19:30 då vi ska fodra så slutar 20:30! Det kommer alltså vara ca 35-40 grader under dagarna och därav finns det ingen chans att vi kan rida hästarna efter klockan 10 för redan klockan 10 kommer det vara minst 25 grader varmt! Spännande haha :D

Onsdag
2012-08-15 I 12:57:32 I Allmänt

Först och främst så får ni jätte gärna kommentera vad ni vill att jag ska blogga om. Bloggar gärna men vet inte alltid vad som är av intresse :)

Började dagen med att fodra hästarna med Erin. Yey, håller på att lära mig köra fyrhjulingen. Ganska scary.. haha. Därefter gjorde jag i ordning min lilla Cooch och så red jag och Nathalie till terrängbanan med henne & Jester och träna lite i backarna. De är ju vinter säsong här nu så de håller på att bygga upp sin kondition. När vi kom tillbaka så dushade jag Cooch innan hon fick komma ut. Älskar hur det är typ 18 -20 grader här nu när det är vinter och tävlingshästarna går med 3 täcken haha! Ett bomull och 2 halstäcken! Inte direkt vad hästarna i Sverige har när det är 20 grader ;)
Körde fyrhjulingen till unghästarna sen och tog in Dot & Kandi som ska börja arbetas imorgon. Yey, äntligen ska dot sättas igång! Hon är Freckles syster och helt underbar men crazy typ! Ska bli så kul att börj rida henne när Nathalie har longerat henne några dagar!
Därefter käkade vi lunch eftersom det ösregnade och efter det så hade jag dressyr träning för neresse med Freckles. Super duktig var han, han gör mig alltid så glad :) Hans galopp är typ att dö för!
Aja, eftersom många hästar vilar idag så fanns det inte jätte mycket mer att göra så jag hjälpte Nathalie lite med twix & friday och sen tog vi in Jester&Hurcs innan det var dags att fodra igen :)

hjärtat
2012-08-14 I 14:04:10 I Allmänt


Tisdag
2012-08-14 I 02:20:47 I Allmänt

Då var det vår lediga dag! Idag r det den 14 så exakt 2 veckor sen jag åkte hemifrån. Oj vad tiden går snabbt när man har kul! Klockan är snart 10 och vi ska åka in till Adelaide och kolla bio och chilla :) Ikväll ska jag rida freckles när jag kommer hem hade jag tänkt :)
Over and out

När man vet
2012-08-13 I 15:10:15 I Allmänt

Jag har bara varit här i drygt 2 veckor men när man vet så vet man. Det måste varit kärlek vid första ögonblicket. Denna hästen har redan tagit en sådan stor plats i hjärtat på mig. Han är en otrolig individ och en liten mini Chino, 5 år gammal. Han har så mycket i sig och så mycket att ge och jag vill ge honom den chansen, jag vill ge oss den chansen. Jag har ett år på mig i alla fall men gud vad jag önskar att jag kommer kunna ta med denna hästen hem. Känslan går inte att beskriva, de som vet de vet. Man kan bara uppleva den, inte beskriva. Jag tror på honom & önskar mer än allt i världen att kunna ge oss den chansen tillsammans!

2 veckor snart
2012-08-13 I 12:58:12 I Allmänt

Herregud vad ja har det bra här! Lever i paradiset alltså!
Allt är så himla annorlunda jämfört med Sverige , och allt är såå bra! Jag kan inte fatta att jag får betalt för att träna för tränare och tävla. Det är sjukt. Att sen dessutom få höra från landslagstränare här att jag har absolut alla förutsättningar och definitvt kommer att rida de största klasserna inom de närmaste är otroligt motiverande och gör mig så glad.
En dag här  börjar klockan 8 på morgonen och  vi slutar mellan 4 och 5. Jag & Erin börjar alltid med att ta fyrhjulingen och köra runt och fodra alla 45 hästar. Vi har bara 3 hästar som står inne över natten och de är Jester, Hurcs och Cooch (och även Floyd när han kommer hem från England). Jester är hästen som hon tog OS silver med på förra OS. Under tiden fixar Nathalie equissage och lights på inne hästarna och mockar.
Därefter så är det exercise av hästarna som gäller. Jag rider och Nathalie brukar longera och fixa med bäbisarna. Runt halv 1 är det lunch en timme och sen fortsätter exercisen av hästarna. När allt det är klart så tar vi in inne hästarna till sina boxar igen och sen fixar nathalie equissagen och lights igen på dem medans vi fodrar ute hästarna.
Jag får träningar för tränare varje dag vilket är otroligt bra. Dem har så bra tränare här och jag har redan utvecklats så mycket! 2 veckor har snart gått och jag storm trivs!

Framme!
2012-08-03 I 11:29:56 I Allmänt

Da var jag framme i Australien och pa garden, antligen! Hittade till slut ratt gate igar i hong kong och kom med ratt flyg :) Det tog ju ytterliggare en hel natt och jag kom fram i adelaide klockan 9:45 imorse och vi akte 23:20 igar. Sov inte mycket i natt, kanske 1 timme runt 6 imorse. Allt blir verkligen konstigt med tidsskillnaden! Men Megans mamma hamtade mig sedan pa flygplatsen och sa akte vi till yarden. Och gud sa fint det ar har, helt otroligt. Saa saa vackert! Terrangbanan ar helt otrolig, upp till 3 stjarnig och ja allt ar super!  Sov nagon timme mitt pa dagen nar jag kommit fram och sedan kollade vi runt hela garden och akte sedan for att kopa mat!
Alla ar hur gulliga som helst och jag ser verkligen fram emot detta aret, och inte minst till imorgon! Ska bli riktigt kul att borja jobba. Klockan ar val runt halv 8 pa kvallen nu och jag ar riktigt trott, inte sa konstigt kanske da jag inte sovit ordentligt pa nagra dagar. Hade snart tankt ga och lagga mig! Margaret ska fixa internet till mig i borjan pa nasta vecka sa da kan jag uppdatera mer med bilder och sa ocksa. Mina mobiler funkar inte riktigt som de ska men de loser sig nog snart.
Over and out, Weber

Hong kong
2012-08-02 I 13:38:11 I Allmänt

Är framme i hong kong sedan någon timme tillbaka och väntar på mitt nästa flyg till Australien & Adelaide! Allting har gått bra och jag kan knappt vänta tills jag är framme! Flygresan var mindre kul efter ett tag, 12 timmar och jag kunde inte sova en enda gång. Eller somnade till en gång men då vaknade jag typ 5 minuter senare av att ha nackspärr typ ahah. Aja, det är 8 timmars tidsskilnad än så länge iaf. Mitt andra plan går 23:20 i hong kong tid så vi hörs när jag är i Australien! Over and out, Weber

Då var det dags!
2012-08-01 I 10:48:06 I Allmänt

Mitt sista inlägg på svensk mark. Just nu är jag inte nervs över huvudtaget, men det kommer väl antar jag. Men det hela känns väldigt bra och jag tror att jag kommer få ett otroligt år och kommer komma tillbaks med så mycket erfarenhet! Så nu ska jag snart sätta mig i bilen med mamma och pappa och åka ner till copenhagen! Så nu börjar det!