snart dags
2012-07-30 I 11:25:19 I Allmänt

Är man nörd så är man. Spenderat x-antal timmar framför tvn för OS sändningarna från fälttävlan. Sverige har gjort bra ifrån sig och är med i medaljjakten. Väntar och väntar nu bara på att sändningarna från terrängen idag ska börja, så ni vet vart ni har mig dem närmaste timmarna ;)
Och nu är min resa nära! Känns så overkligt! Imorgon drar jag lixsom, say what! Åh vad kul detta ska bli!!Austraaalien!

forts. OS :)
2012-07-27 I 23:44:43 I Allmänt

Fredag & kolla på OS invigningen är faktiskt inte helt fel! Måste ändå erkänna att man blir väl motiverad till det man håller på med. En dag ska jag också vara där, som atlet, och representera mitt land! Australien är defintivt en bra start på vägen dit !

OS banan
2012-07-27 I 20:26:03 I Allmänt

Ser ju inte lite härlig ut!

http://www.horseandhound.co.uk/galleries/main.php?g2_itemId=132807


fråga
2012-07-24 I 20:29:16 I Allmänt

Anonym om Duktig!:

Vad har du för sadel? Märke? Modell? Årsmodell? Pris? +\-?Jag har en ordo equester mars fälttävlans sadel och jag absolut älskar den! Fantastisk! Den ligger hyffsat okej på många hästar, jag brukar även använda den på försäljningshästarna och du kan även värma om dem i bommen om det skulle behövas. Jätte bra stöd i den och man kommer automatiskt i en bra position. Bra stöd och lätt att rida i korta läder i terrängen med. Väldigt få sadlar jag skulle byta bort denna mot, skulle isf vara en Devoucoux chiberta, men dem talar ju också för sig själv, underbara!

Denna köpte vi ny år 2011 i februari någon gång för 15.000 om jag inte minns helt fel. Rekomenderar absolut, men jag säljer inte min av den anledningen att jag ska ha med den ner till Australien :)

Duktig!
2012-07-24 I 16:01:36 I AllmäntKänner mig väldigt duktig idag, har fått undanstökat en del saker som behövde göras. Jag har tillexempel scannat in alla viktiga dokument och sånt som jag ska ha med mig till Australien på min dator och lagt över dem i både mejl och mitt externa minne. Bra att ha när man heter Isabelle Weber, som inte alltid har så bra koll på sina saker.

Jag har även varit i kontakt med TDB så att jag får mina pengar därifrån insatta på kontot till tävlingar i Australien i stället :)Sen så har jag fått mitt Mastercard och pratat med banken så att de fixade någonting där. Och så har jag fixat ett lokalt SIM kort till min Iphone till Australien. Tatt reda på vart jag kan köpa vissa saker jag behöver så nu får jag fixa det på torsdag sen är det mesta fixat inför resan!

Och slutligen har jag putsat min sadel som jag ska ha med mig ner!


8 dagar
2012-07-23 I 21:59:22 I Allmänt

Då är det bara 8 dagar kvar tills jag är på väg! Kan knappt fatta det! Åh, vad kul detta ska bli och som jag har längtat! Nu är det bara det sista som ska fixas innan det är dags.Megan som jag ska jobba hos!

I helgen har jag varit en sväng i Halmstad med min underbara Jeffi, träffade så mycket gammalt folk vi känner! Var riktigt riktigt kul och det kändes precis som i våras. Vad jag tycker om er mina fina vänner! Alltid tråkigt att säga hejdå till alla nu men med tanke på vad jag har framför mig så gör det inte allt för mycket! Som sagt, de flesta finns ju förhoppningsvis kvar när jag kommer tillbaka.Bild ifrån helgen


Stallet
2012-07-20 I 17:18:48 I Allmänt

Har varit iväg och shoppat lite inför Australien med min mamma idag :) Mycket fint fick följa med hem. Nu ska jag snart köra bort till Kuskhus och rida Gizmo, älskade fina Gizmo! :) Sen stannar jag nog och umgås lite med mina kära vänner innan jag ska hämta pappa från flygplatsen eftersom han kommer hem från Bryssel :)

Isabelle Weber
2012-07-19 I 18:05:00 I Allmänt

Mitt namn är Isabelle Weber och det är mig ni kommer att följa i Australien i denna blogg.Jag kommer ifrån Skåne och har under hela mitt liv ridit och varit häst intresserad. Intresset har växt för varje dag och nu är jag 100% fälttävlansryttare. Jag har med goda resultat ridit upp till enstjärnig fälttävlan. Jag har stora ambitioner och vill inom några år vara uppe i de högsta klasserna.

   

Under de senaste 5 åren har jag jobbat som ryttare på Stall Kuskahus på alla lov, samt en längre period från April-Augusti förra året. Det har gett mig stor erfarenhet av att rida alla sorters hästar och visa hästar för kunder. Jag är evigt tacksam åt Familjen Eriksson för all hjälp jag har fått genom alla mina år där, och det är definitivt inte sista gången jag kommer jobba där. Även för all hjälp vad gäller egna hästar och så.

     

Jag spenderade några veckor i England hos fälttävlansryttaren Anna Hilton förra hösten som var fyllda med mycket träning, bland annat på OS hästar, och även tävling. Jag är glad att jag fick chansen att starta en av Annas unghästar i en fälttävlan med över 50 starter och placera mig på en 4 plats totalt!

     

De två senaste åren har jag även varit uttagen till Öster Götalands fälttävlans satsning, trots jag är skåning. Samt varit en av 10 uttagna till ungdoms satsningen Future Eventers.Och nu väntar ett år i Australien hos en av världens bästa fälttävlansryttare - Megan Jones! Ett år fyllt med träning, träning & tävling och massor med erfarenhet!


If you are brave to say "good bye", life will reward you with a new "hello"
2012-07-19 I 16:51:17 I Allmänt

Jag tänkte att jag skulle göra en helt ny start här på bloggen i och med att jag ändå flyttar till Australien nu. Tänkte ge er en presentation utav mig, gamla som nya läsare i nästa inlägg! Så här kommer ni alltså kunna följa mitt äventyr i Australien med träning och tävling i fälttävlan hos en utav världens bästa fälttävlansryttare under det följande året!